Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du, jag kommer nog alltid att vara kär i dig ändå

Och du tog mina händer i dina
och sa
"du kommer börja hata mig
precis som alla andra"
och jag bedyrar,
(svamlar och yrar)
motsatsen

Men tio månader senare
svider det i hjärtat
av den sanningen du uppenbarligen talade

Men jag hatar ju inte dig,
din person,
din jävla helvetes person
Jag hatar dig
för att du isolerar mig
så fort isen smält

Förra majs rensopade gator
ärrade mig, men ärade spruckna hjärtan
Så fort jag kände av det dammet från gruset,
ruset,
av smärta. Då levde jag.
Då dog jag
Och din frånvaro, min abstinens
är densamma i år

och förut gillade jag doften av vårgrus
och förut gillade du

mig




Fri vers (Fri form) av frosthjärta
Läst 373 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-21 00:32



Bookmark and Share


  MaTao
Fint! ( och om jag tolkar rätt), om en player.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

frosthjärta
frosthjärta