Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maja

Något som varit så dött
liksom har varit under snön
så glittrande och fruset

har fått varma
läppars sötma

känt hur knopparna brista
doftat det gröna gräset
sett en blå himmel

att känna ett
annat hjärta slå
är som att vakna
upp ur djup dvala




Fri vers av Neal
Läst 223 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal