Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna upp nu för fan!

Lyssnar på Winnerbäck
och något skriker i mig
att det är sommar
det är faktiskt sommar

Allt lever upp igen
när man dansar runt
i en grön sommar sjal

Det finns inga hinder
mer ingen tung blöt snö
utanför din dörr

inget svart innanför
dina ögonlock som
helst vill dra igen
och stänga in.




Fri vers av Neal
Läst 190 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-21 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal