Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är ju inte dummare än så!


För om jag märker att jag har för skrivit mig mer

än tio alster

på ett dygn, här på poeter

så tar jag ju bara bort det alster som jag kan tycka

bara var sådär, eller riktigt dåligt

Allt för smörigt

Raderar det genast

Raderar det och hoppas på bättre lycka nästa gång

som jag bara skickar in

ett nytt litet alster

Ett bättre alster som jag hoppas ska få er alla att må bra

samtidigt som det i era huvuden

håller er lite på halster

Får er att tänka till mer en två gånger

Men ta det lite lugnt nu

Stressa ner lite

Försöker ju bara att skriva så att ni alla bara ska förstå

vad som inom mig håller på

att försigå

Och kanske ni då kan mig försigå och hjälpa mig lite

med mina små problem?!

Ja, jag är ju inte dummare än så!!!

Jag ber om lite hjälp om jag behöver den

och allra helst ifrån en god och underbar hjärtevän

här på poeter

Tycker ju om er....

Ken Cassel
20/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-21 17:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel