Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En strimma av lust


Från hennes mörkaste rum
tindrar ett klarhetens ljus,
från den stråke som var stum
hörs nu ett glittrande brus.

Över ett kärr dolt av dimma
tänder en slända ett hopp,
och väcker en strimma
av lust i vår kropp.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 287 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-05-21 19:26



Bookmark and Share


  Aftonvännen
Något betydelsefullt som bryter fram ur ickeharmonin.

Där din dikt är strukturen, och är harmonin.
2012-05-21

  alvan
Så himlans vackert diktat!
2012-05-21

    ej medlem längre
En skör och mjuk text fylld av sinnlig skönhet.
2012-05-21

  Katinka VIP
Jättfin romantisk poesi.
2012-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP