Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Satanistia

Monotont svart och klippigt
som asfalt med betong smak
arbetar du febrilt i min
hjärn stam

Du den svartaste av riddarna
med saknad av empati
låter din hingst klampa
på mina nerver

din skönhet dödar
och du förför med
brinnande lust




Fri vers av Neal
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-22 00:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tycker att din dikt var något osammanhängande utan du måste förstå att inget är kommet att vara förstått om du inte ser den sanna satan som ej var någon riddare utan en onsdskefull skepnad som inte har något att göra med skönhet
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Neal
Neal