Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



Frustrationsmasturbation




Jag tänker






dig.


Hur du retsamt brukade dansa med dina läppar över

hela

mig.



Hur du drog i mina kläder,
slet sönder mina trosor.


Hur du,
var du,
mot mig.

Bara mig.


Jag tänker på glöden,
passionen,
upptryckt mot väggar.
Jag tänker på soffor,
matbord och
hopskrynklade hallmattor.
Jag tänker på rivmärken,
sugmärken,
bitmärken.
På isärfallna lår och spretande tår.
Jag tänker på klappar över
svettigt hår och du

som
röker naken
i vardagsrumsfönstret.



Ja,
jag tänker på dig

och jag önskar att
det var dina händer
som var här

nu.




Fri vers av TinnitusIHjärtat
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-03 21:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
det önskar jag med
2012-11-04

  Elliinor
åh, mysigt!
2012-10-04
  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat