Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Norr Mälarstrand

Dagen
blå av vatten

ser inte himlen
hör inte fåglarna

när tiden rinner
genom solens ådror


Och han som går
och hon som kommer

är namn
och dofter




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-05-22 16:16



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
från poetens utsiktsplats, vacker utsikt!
2012-05-23

  Minkki VIP
tidlöst skön
2012-05-22

  Änglaögon
Så många tankar rymmer i den här fina texten...
2012-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP