Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fack fuck


Fack
Fuck
Under attack
Fackad
Fuckad

Är det egentligen nån skillnad?
Inte om du hamnar, fel kanske
I fel fack för alla sitt fuck
Oftast i röven verkar det som
Inte där det ska
Ja OM det nu ska

Aaa aaa yeye
I`m all fucked up
Ooaa owa yeye
I`m all fucked up




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 146 gånger
Publicerad 2012-05-23 09:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO