Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skolplaneringen


Det torde vara relativt lätt att harmonera
Skolplatser för de som ska gå i skolan
För de styrande

Det torde vara skitenkelt att göra detsamma
För de som ska gå i gymnasiet
Men det krävs ett visst mått av intelligens

För skolan har de 7 år på sej
För gymnaset nästan 17 år
Eoner av tid känns de som

Man hinner nästan bygga, använda och lägga ner skolor
Under den tiden…
MEN i Stockholm är inte fallet detta

Och fast de inte ens klarade av det förut så blir skolreformen
Nåt som ”slår ikull allt” i den vägen, numer
Men gemensamt är att, det kostar oss alla pengar

Dumheten hos politiker kostar oerhört mycket av
Samhället för dess mupp reformer och dumskallar i ledningens skull
Och på så vis förstör man skattepengar för folket




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 00:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO