Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sånt som borde gjorts slut med för längesen


Tragiska traditioner



En 17 årig bror med ett ego så stor
Med itutad dumhet av sin mor
Och far men alla flyg era otyg

Ta din sjuka kultur och åk till din mur
Där tragiska icketänkande står
Där passar du och inte bland normalt folk

Där kan du vara med ditt brus
Med de andra i denna omänskliga skara
Med utsikt från bakom galler och grus




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 186 gånger
Publicerad 2012-05-25 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO