Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvalfyllda val


I valet och kvalet
Velet och spelet
Den onde och den fule
Den fule och den onda
Oftast ihop

Den gode, ja han fick inte va med
Det finns inte plats för nån ”gode”
I egyptens s k demonkrati, heller
Det börjar bli lite trångt i världen
För de som tänker lite på andra, med
Inte bara sej själva…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO