Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå band i onyttans tjänst


Serafimer orden
Ett blått band som delas ut

Sen Fredrik den I ”instiftade den”
Så nu får en stackars tjej, kallad tronarvinge eller nåt
Ett blott eller blått band att dregla i

Till minne av en gubbe som levde för 300 år sen
”Blått ett band ett pinsamt minne från urtiden” typ..




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-05-24 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO