Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kulten borta


LADA LÄGGS NU NER
DEN GAMLA RYSKA MODELLEN AV FIAT
LÄGGS NER
HURRA HURRA HURRA

Nu har den sista delen av 60 talet officiellt
Lagts ner så gammal så den nästan är kult
Och, antik…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 144 gånger
Publicerad 2012-05-29 12:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO