Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
OM det jobbiga en människa kan vara i utan att ha fått nån "prognos" eller fastslagen sjukdom, själv


I cancer zonen


Jag lever i en cancerogen zon
Där inga cellgifter verkar…
Vara tillgängliga, bara värkar

Strålning är inte strålande
Pålning är inte porlande
Målning är inte målande

För allt är svart svart svart
Eller grått grått grått
Luftens kyla är rått rått rått

Och glädjen den räknas i
Smått smått smått




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO