Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O rätt visa


Jag går in i anfallszon
Men känner mej helt puckad
Offside

Icing
Jag är arg, förbannad på cancern
Inte på dej, på cancern, kräftan som går

Kräftgång verkar det som, värkar det
Men det är som om domaren inte har men mer är, blåst
Pipan fastnar i halsen och kulan rullar utan ljud




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 21:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO