Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Billig verk bildlig värk


Har hittat ”Sonja Åkessons samlade”
Ska läsa vid tillfällen men redan när jag bläddrar
Så ser jag hur hon går in mot det som ingen annan
Verkar, verkade ha, vågat
Eller velat….

För 10 kronor får man en kaffe för stunden
En bulle till eller en munk på konsum
Eller en begagnad bok, av Sonja Åkesson




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 143 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO