Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivandets vånda


Min text är så liten
Och boken så stor
Så den stör




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 160 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-28 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO