Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En redigerad repris ifrån noll nio Behövde väl påminna mig själv lite...


Jag tog henne för given


Men det skulle jag inte ha gjort

Och jag som trodde att vi två hade hela framtiden framför oss

och att vi två för alltid

skulle älska varandra

Att vi alltid skulle finnas där i varandras famn

och trösta varann

Men nu vart det inte så, för när jag kom på att hon var otrogen

med en annan man

så bad jag henne snällt att packa sina saker och gå

Så ledsen och sårad blev jag

Ville inte tro på att det var sant

Kände mig så lurad djupt inne i min själ

För hur kunde jag ha blivit lurad så enkelt utan att kunna se

vad som höll på hända mitt framför

mina ögon

Det var för mig en gåta

Så när hon väl hade packat ihop sina saker och sagt, Adjö!

och stängt dörren efter sig

så var det jag som började gråta

Gråta för mig själv i min nyfunna ensamhet

För med ett brustet hjärta så kände jag nu bara smärta

Ville bara tro att allting var en enda stor mardröm

och att jag snart bara skulle vakna upp

Men när jag sen nöp mig själv i armen, så gjorde det riktigt ont

Och då så insåg jag ganska så snabbt att allt det här inte var

någon mardröm

Jag hade helt enkelt blivit dumpad, av min

så kallade käresta

Ett misstag som jag aldrig mer vill utsätta mig för

eller vill bli utsatt för

För det gör så ont att man nästan dör...

Ken Cassel
23/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 208 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 15:26



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Japp det gör det. :(
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel