Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faceflopp



Morgan Stanley sänkte intäktsprognoserna
Strax före introduktionen av Facebook
Utan att alla fick veta det
”men vi har följt alla regler”
säger man….

Men inte alla, inte alls det som talas om
Seriositet och lika information till alla
Som ”alla” börsmuppar brukar yvas om
Men vill Morgan Stanley ställa sej på myglarnas
Och fuskarnas sida så har de ju i alla fall lyckats
Igen


Faceflopp




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 19:05



Bookmark and Share


  Magica VIP
Själv är jag stolt facebookvägrare. :)
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO