Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad är poesi egentligen?!


Och vad betyder det

För är det så att det bara är en massa olika ord som bildar

en massa olika sorts meningar

där man kanske inte alltid förstår vad som menas

Men ska man kunna förstå sig på poesi?

För vad poesi än betyder så får man väl kanske tänka efter

lite själv

för att finna sin egen förståelse över det skrivna

då det kan betyda vad som helst

Men så är det väl inte meningen heller att man alltid

ska förstå någonting

av vad som menas med poesi, mer än att det är

just poesi….

Ken Cassel
23/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-05-23 20:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Själens språk!
2012-05-24

  Lynx63 VIP
Litterära verk avsedda att läsas eller reciteras.

P-pilla i huvudet efter ord
O - orden flyter eller hoppar
E - ensamhetens napp
S - suckar med smek
I - Ilska med iver
2012-05-23

  Rise Little One
Det har du rätt i Ken -:)
2012-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel