Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utpräglad pennalism är väl motsatsen till, rättvisa?! felvisa utan vishet


Förklaringar o fel vishet



Ni som undrar varför det sitter så mycket svin i företagsledningar
Titta på Lundsberg
De har gått där och de låter det fortsätta
Och som vanligt så minns svinen inte nånting
Var har vi hört det förr, de som hade asbest i sina produkter kanske

Man malde ner och la in asbest men reagerade inte
Över den ”höga dödligheten” för vaddå?
Vad tror ni kommer ut när svin
Beter sej som svin
Och de vill att deras avkomlingar
Också ska bli svin, kultingar som galtar sej

En ren svinkultur t ex helt enkelt…
Nöff nöff
Och att Ian visade sej ha gott där, ha gått där
Förvånar inte direkt…
Och de som haft företag eller ledningen i företag
Har säkert gått där med för att
”lära sej av med mänsklighet”
”bli svinaktiga istället”




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-23 21:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO