Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min gamla kärlek

Du sitter i fåtöljen framför TV-n

och ser ett allvarligt och tänkvärt program.

Håret grått med mörkare inslag

bångstyriga lockar som gör som de vill.

Du hostar ibland. Hostan har varat i veckor

men börjar ge med sig.

Mjuka varma sockor som du stickat själv

en varm brun tröja

en kort flickaktig rutig kjol

utanpå långbyxorna.

Du är min gamla kärlek

som varat länge och fortfarande

är som ny.

Jag vill försiktigt smeka

din  kind

och hålla din hand

som du tycker ser gammal ut.

Jag älskar dig så

och vill fortsätta vandringen

mot evigheten

med din hand i min.




Fri vers av Lars Svedin VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-23 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Svedin VIP