Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
de snyltar om inte annat på "vår" heder, på lagar som funnits i snart 1000 år


De hederslösa snyltarna



De finns tydligen ingen heder alls
Bland vissa kurder
Och muslimer

För det
Kan vi se och höra om
Angående de som misshandlar och gifter bort barn

Gifter bort sina barn
Med den som DE tycker ska vara rätt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 00:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO