Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en "ny variant" kanske passade på "deras introduktion" eller nåt....


Fejsed



Han raggade på nätet

Facepock… s a s




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-05-24 09:40



Bookmark and Share


  filosofian
haha klockren!
2012-05-25

    Anki.A
:)
2012-05-24

    Anki.A
:)
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO