Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du!


Det är dig

Det är dig som jag tänker på just nu

Och jag hoppas att du har det bra vart du nu än är

Tänker på dig så mycket

Jätte kul

Så det måste bara vara dig som jag håller

så otroligt kär


Hon lämnade partyt

Hon hade haft det bra

Hon skrattade och var riktigt glad

Men så kom hon att tänka på mig

Så hon ringde till mig

Och när jag svarade, så sade jag

Hej!

Jag sa även

Jag saknar dig


Okej, svarde hon

Jag kommer snart


Själv så började jag att dansa

För så glad blev jag


Det är du

Det är dig

Det är dig som jag tänker på just nu

Och det är då som det bara ringer på dörren

och där står du ju

Ja, du min älsklings tjej…

Ken Cassel
24/5-2012




Fri vers av Ken Cassel
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-24 17:19



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Du e det kört.
2012-05-25

  filosofian
Åh så mysig!
2012-05-25

  Rise Little One
Det är härligt när någon tänker på en
2012-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel