Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och glömma dig

av allt som någonsin följt ett telefonsamtal
jag slog nästan sönder luren
hoppades kunna krossa det du just sagt
hoppades att oljudet skulle krossa dig
och döda dig
och begrava dig

och glömma dig




Fri vers av 99knivesinside
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-24 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

99knivesinside