Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mupparna i gamla Sovjet njet



Regimen i Azerbadjan anklagar Eurforia
För att ha engagerat sig i ”politik”
Och då mänskliga rättigheter
Det måste vara ett ”topp betyg” egentligen…
Att avskys av de avskyvärda….








VI som inte levt eller lever i nån gammal Sovjetisk skitstat
För oss är det inte politik
Det är liksom en självklar rättighet
Det borde nån berätta för de styrande ”muppgänget” i den skitstaten…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-24 23:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO