Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kalla det "frivård" men det är ett tvång där knappast fritt "passa tiden för fan" säger Hitlerian


Apropå frivården



De sitter där och bestämmer, ska prata
Det är viktigt, de känner sej viktiga, har liksom sina
”befogenheter” för att liksom bestämma
Ha nåt att säga till om i andras liv
Frivård kallas det när vissa, misslyckande typer
Får bestämma saker över andra och bete sej som
Små diktatorer i små diktaturer
Varje sån har sin egen gödselstack att gala ifrån
Och galningar, ja visst är dom det
Överbetalda galningar
"frivård" men det är ett tvång där knappast fritt
"passa tiden för fan" säger Hitlerian
på XXXXX plan




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 192 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO