Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var i Kina en månad med min klass! Som projektarbete gjorde jag ett häfte med dikter som speglar Kina. Dikterna är skrivna mellan November och December 2011.


Kinesiska muren


Stenmur längs horisonten
en slingrande orm
hög bitskt - akta
skydd mot det okända

Det är kompakt
med vakter överallt
ändå utsikt fenomenal
splittring hat och lycka

De gula löven
långsamt vajande
en vacker tavla i bergen
kallad kinesiska muren




Fri vers av filosofian
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 17:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian