Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av Shanghai. Skriven i December 2011.


"Big Apple"


Blinkande skyskrapor
alla i skruvade former
en tävlan om höjd
elegans och att vara unik

Metallblått och skimrande guld
speglar sig i varandra
kanalen tar upp alla färger
ett virrvarr av miljarder

Kapsylöppnaren en härskare
ett mål för allt det andra
lite större och ännu vackrare
vakande öga över staden
Shanghais egna ” Big Apple”




Fri vers av filosofian
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-25 17:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian