Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Projektresa med klassen 2011.


Kvalitétsförsäkrat



En kakofoni av röster
tjatande smattrande röster
en väska för fyrtio
tre för åttiofem
allt det bästa i en kaskad
överflöd i mängder

Försäljarnas hetsiga rop
allt i ren desperation

en väska

en måltid

ett liv

Lögner för överlevnad

Med granskarens blick
vi testar funderar tittar
är det här det vi vill ha?
försäljaren ropar
Good quality




Fri vers av filosofian
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-25 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian