Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets mening


En livets mening att för det vidare för andra…
Kunskapen, erfarenheten, upptäckterna men alltför ofta, så förs det tekniska vidare, det som kan skrivas i formler, upptäckter, framtagandet..

Men känslorna, livserfarenheten, lusten, glädjen, det som egentligen, betyder nåt, hur för man sånt vidare och gör nån det egentligen?
Och kan man göra det?

Vad spelar det för egentlig roll om man kan öppna en kran för att få vatten, eller om man måste hämta från en pump?

Eller om värmen finns, i elementen som styrs av behoven och kylan eller om man måste känna, när man eldar, ”är det varmt nog” eller ”är det för kallt? Tända en brasa….

Eller om man får djupa känslor av att läsa en bok alternativt, att se en film, en bit av världen, en erfarenhet, en livsupplevelse….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 150 gånger
Publicerad 2012-05-26 19:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO