Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krimdealer inte vård



Är man inte knarkare
Så blir man
Genom ”kriminalvårdens försorg”

Detta ”legala” men fatala missbruk som
Plitarnas s k läkar mobb har vilket kanske förklarar
I alla fall till en del, t ex ett överfall på fängelset

Har det ens undersökts vad han ”fick” den dan
Som fången slog ner en plit
Det låter omänskligt det han gjorde

Men frågan är ”varför” och hur det kom sej?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 166 gånger
Publicerad 2012-05-25 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO