Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Midnattsvart



Midnattsvarta ögon blänger
förgiftat blod flyter i ådrorna
håret på armarna reser sig
köldslagna fingrar klamrar sig fast

Svarta tankar flyger runt
i mig en grå dimma av outtömliga farhågor
hårda kanter på alla håll
ögon vässar blicken - skapar hål

Klump i magen fastnat i halsen
hulkar men tårarna stannar kvar
bäddar in midnattsvarta ögon i ett hölje
Olycksbådande frågor utan svar




Fri vers av filosofian
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-25 20:06



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Härligt att du är tillbaka. Har du varit borta? Tycker att du alltid är närvarande.
2012-05-28

    ej medlem längre
BRA!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående

filosofian
filosofian