Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Himmelriksogräs


DET NYA HIMMELRIKET
Verkar hägra, spermier från möss utvecklas inte
Enligt den ”nya gen” man upptäckt
En ”genväg” för att slippa ”riskera” nåt

Så man kan snart ta genvägen mot
Manliga p-piller
Med outvecklad utveckling
För stark, stake och vekling




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-05-26 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO