Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Falla utan skärm är inte bra

Finländaren som föll 5400 meter på Mount McKinley
Har inte sett på Bond

Då hade han haft en fallskärm med sej
Istället för att falla 5400 meter…

Så hade en fallskärm med ”Brittisk flagga”
Flaggat, ut sej




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 141 gånger
Publicerad 2012-05-30 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO