Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostiga funderingar?


Får osten är bra
Men vem har gett osten
Getosten?

Men säger man, ko ost
Eller blir det då, dålig kost istället
Grynpipig eller rundpip, alt tät


Nej nu löper de iväg känner jag




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 153 gånger
Publicerad 2012-05-30 00:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO