Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgondagen

Morgondagen är en tavla
som jag vill måla med dig
Tillsammans ska vi försöka
hitta de rätta färgerna
att förgylla den med

Med kärlek ska vi varsamt
locka fram allt det dolda vackra
som går att få fram
om vi bara ger det lite tid

Inte skynda, bara vänta och se
hur vår tavla formas....
Färgerna blandas och
dagen gryr!

Är den vacker vår dag?
Om så är låt oss då
blanda oss med färgen
tills vi är ett med den

Blandade med fantasi
och kärlek
möter vi vår dag
tillsammans....




Fri vers av "Milou"
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-05-25 20:59



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Målande, vackert !
2012-05-28

  Rosen VIP
vacker bild, din tavla...
2012-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet.
2012-05-25

    ej medlem längre
Ömsint och varmt...gillar mycket!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"