Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vemodets bitterljuva sorgeflod

hotar dränka
min sargade själ

Jag kämpar vid ytan
krampar

vart finns den livboj
som ska rädda mig?

Jag ber
stilla dig

lägg dig till ro
om så blott för en minut

och jag lovar
jag ska flyta med

intill tidens ände....




Fri vers av "Milou"
Läst 366 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-06-10 20:09



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Bra skrivet!
2012-06-15

  Robert Jonsson VIP
Starkt och en bra text...
2012-06-10
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"