Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till oss sorgesamma själar


Tunga dagar
smärtsamma minnen
plikter som jagar
sköra sinnen

försök håll kvar en tro på att
där bakom varje sömnlös natt
finns ett ljus som kommer åter
oavsett vi ler eller gråter...








Fri vers av "Milou"
Läst 348 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-06-13 21:29



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Der finns! Det finns!
Det gäller bara att
håla ut.
Bara???
Calle
2012-06-15

  Anoo Niskanen VIP
Helt underbar!
2012-06-15

  Christine Sabel
vilken tröst i denna sorgliga text, tack!
2012-06-13
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"