Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är du


Jag ser dig i en vit bil
som susar förbi
ja, det går fort
men jag vet:
det är du

Jag möter dig på stan
en hastig ögonkontakt
sen är du borta
men jag vet:
det är du

Du springer förbi mig
i skogen
vänder dig inte om
men jag vet:
det är du

Ja, jag vet
det är du
och att du kommer med hälsning
om att du har det bra,
där på andra sidan....





Fri vers av "Milou"
Läst 358 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-06-02 22:37



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
En skön känsla får man av den här texten, allt kommer att bli ok, liksom..
bra rytm oxå..
2012-06-03
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"