Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en dag


Ännu en dag
där jag inte har tänkt på dig
precis hela tiden

Fattar du
hur skönt det är
jag till och med ler mellan varven

Haha
jag till och med skrattar ibland
hahahaha

Ännu en dag
och jag känner bojorna lossnar
sakta, så sakta

Önskar mig flera av dessa
"ännu en dag dagar"
och jag blir fri...




Fri vers av "Milou"
Läst 351 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-06-01 20:43



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
snart så, men man behöver nog den där tiden..
fastän man hatar det, tänka på något som man inte vill ha där..
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"