Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svårt

Jag har inga svårigheter alls
med att se det stora i det lilla

Att se det lilla i det stora däremot
det är där det blir svårt...




Fri vers av "Milou"
Läst 361 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-06-02 13:14



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
... det som är svårt kan bli hårt... det är svårt...
2012-06-03

  Larz Gustafsson VIP
Less is more.
Ramones har bevisat det.
Leve minimalismen!
2012-06-02

  ResenärGenomLivet VIP
Håller med...
2012-06-02
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"