Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sila mygg använd hellre rygg säck



Los Angeles förbjuder plastpåsar
Ännu ett av dessa ”sila mygg” projekt
Som USA är experter på
Även om andra inte är såååå långt efter

Mil efter mil med bil på bil
I bredd
Bensin är redd på nåt som oljat in
Ren smörja….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 163 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-30 15:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO