Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förs lag enligt text TV


Nytt förslag enligt text TV
Denna kväll

Den som dömts för brott ska få hjälp med resning men tänk er rubrikerna:
”Våldtäktsmannen fick resning i hovrätten”

eller kanske enligt det nya förslaget
”vådtäktsmannen fick HJÄLP med sin resning”

Ja i hovrätten eller nåt, dårå…
Man kan undrar vem som ska håva in?




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO