Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förs lag II enligt text TV II


Och text TV kommer åter med samma tendens
Samma kväll

Justitie ministern kommer med att
”Satsning på kvinnliga fångar”

Ja man undrar, vilka är det som ska satsa?
Och varför? Och hur ska det gå till?

Problemet som i en liten Ask
Ja alltså Beatrice M Ask




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-25 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO