Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet

Ett litet barn det sitter
djupt inne i mitt bröst
Hon sitter där och väntar
på kärlek och på tröst

För länge länge sedan
så gömde hon sig där
Hon kände sig så ensam
och mest som till besvär

Åren gick och flickan
blev kvar där i sin vrå
och ingen enda människa
försökte henne nå

Till sist så glömdes barnet bort
men plötsligt så en dag
så hörde någon hennes rop
på hjälp, och det var jag

Nu måste jag försöka
att hjälpa henne fram
och om jag lyckas
ska jag genast ta henne i famn

Sen ska hon få min kärlek
och hon ska få min tröst
och jag ska hjälpa henne
att ta steget ur mitt bröst




Fri vers av "Milou"
Läst 442 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-05-25 21:24



Bookmark and Share


  Po VIP
så fin! stark igenkänning (hon förlåter dig nog, men ett varningen ord: det kostade mig mycket kärlek och tröst men framför allt många glassar och flera okej att hitta på bus)
2012-06-04

  Katinka VIP
Mycket fin. Det där barnet visar vi bara någon väldigt speciell.
2012-05-28

  Saring
Väldigt vackert. Finstämt, vemodigt och äkta.
2012-05-27

  Christine Sabel
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, så underbart, hon ska finnas!
2012-05-26

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket mjukt och fint att läsa.
2012-05-25

  Robert Jonsson VIP
Berörande, alla kan nog känna igen sig i att man ibland är liten..skitbra!
2012-05-25

  Lynx63 VIP
Bugar för du berör.
2012-05-25

    ej medlem längre
Du berör med din underbara dikt!
2012-05-25

    eva m h
Precis så! Känner så igen mig!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"