Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mycket VVVVVVärre blir det



Ser serien V och dess okänslighet, eller kanske omönsklighet den känns liksom igen, liksom även ”indipendence day”…
Känns igen från vissa typer av företag, vissa byråkratiska typer, vissa politiker ja t o m i partiprogram och nyheter.
Inte så mycket det dom säger utan mycket mer det, dom gör…

Man gör så enkelt mänskliga tragedier, rena 90 tals andan känns det som….

Med finansvalpar och allt som skvalpar, och ser till att andra får det kallt utan el för man vill ingen annan väl än sej själv…
Det är liksom V på riktigt V som i ”Värre”
Och då menar man alla, ja inte riktigt, en del får det inte värre
Men de flesta av oss normala, vanliga




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-05-31 00:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO