Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

Älskade skog
du finaste vän
du hjälper mig andas
och leva igen

Du fyller mitt hjärta
med glädje och ro
öppnar upp mina ögon
hjälper mig tro

Ödmjukt jag tackar
förvaltar det väl
låter det fylla upp
hela min själ




Fri vers av "Milou"
Läst 324 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-05-25 22:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket vacker text

fin känsla ...
2012-05-26

  Robert Jonsson VIP
Visst är det så, fin text Bim !
2012-05-25

    ej medlem längre
Underbar text!
2012-05-25
  > Nästa text
< Föregående


"Milou"